TOP

НАШИЯТ ОПИТ Е ВАШЕТО ПРЕДИМСТВО!

  • Български
  • Английски

ЗА НАС

Агенция „АДАПТ БЪЛГАРИЯ” е регистрирана с основен предмет на дейност преводи от и на чужди езици и предлага цялостно обслужване в областта на превода и легализацията на документи. „АДАПТ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е оторизирана е оторизирана от МВнР да извършва преводи на официални документи и други книжа от български на чужд език и от чужд език на български от 2000 г. „АДАПТ БЪЛГАРИЯ“ продължава да предоставя лицензирани преводачески услуги съгласно договор № 1813 от 18.12.2012 г., сключен с Дирекция “Консулски отношения” при Министерство на външните работи на Република България Извършваме професионални преводи от и на 40 езика. Предлагаме преводи на официални, фирмени и лични документи от и за чужбина, като работим без ограничения във всички специализирани насоки и строго специфични области.

Посредничим при легализирането на преведените документи, както и на документите които са без превод, но се нуждаят от легализация за страната за която са предназначени. Легализирането на преводите на документи за чужбина се извършва в страната от Министерството на външните работи. Освен легализация, Агенция „АДАПТ БЪЛГАРИЯ” извършва и заверки на документи, издадени от български органи, във всички държавни министерства и институции. Агенцията предлага и нотариално удостоверяване на копия на документи, както и заверки във всички консулски представителства на чужди държави на територията на гр. София.

Разполагаме с всички съвременни форми за комуникация и техническо обезпечаване на операциите, свързани с работата. Затова гарантираме изпълнението на възложените ни поръчки с максимална бързина и качество. За да зададете вашите конкретни въпроси относно превод, легализация, заверка, както и ако желаете да получите оферта, моля използвайте нашата форма за обратна връзка.
 

Сътрудничество

АГЕНЦИИ ЗА ПРЕВОДИ


Извършваме активно сътрудничество с оторизирани фирми за преводи от страната, като предлагаме преводи на по-редки езици и преференциални цени за легализация и заверки на документи.

Нашите дългогодишни партньори разчитат на професионализъм, коректно отношение, точност и бързина, които многократно сме доказали и ежедневно отстояваме. Убедени сме, че и бъдещите ни партньори ще намерят атрактивни условия за съвместна дейност.