TOP

НАШИЯТ ОПИТ Е ВАШЕТО ПРЕДИМСТВО!

  • Български
  • Английски

Присъедините към нас

Моля, попълнете всички полета

Име, фамилия Телефон /Факс E-mail Точен адрес Квалификация Разполагате ли с личен РС? Владея следния(те) език(ци) Заклет преводач ли сте и за кои езици? Правите ли устни преводи? Посочете какъв опит имате в областта на устните преводи От професионален опит в коя област на писмените преводи се считате за най-добър? С каква натовареност сте готови да поемате материали за превод? online

Моля, попълнете кода от картинката

Работа за преводачи

Ако сте филолог и имате желание да се присъедините към нашия екип, ние Ви предлагаме сътрудничество с работа на хонорар и в удобно за Вас време. В случай, че проявявате интерес, моля  попълнете формулярa или изпратeте вашето CV на e-mail: adapt@abv.bg. Ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

Преводачески услуги сертификат

„АДАПТ БЪЛГАРИЯ“ е сертифицирана по европейски стандарт БДС EN 15038:2006 „Преводачески услуги - Изисквания относно предоставянето на услугата” и от 2015 г. по БДС EN ISO 17100:2015 „Писмени преводачески услуги. Изисквания за предоставяне на писмени преводачески услуги“, с което гарантира високо качество и контрол при изпълнението на цялостния процес на превода от приемането на всяка поръчка до нейното предаване.

Асоциация на Преводачите в България


От 2018 г. „АДАПТ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е член на "Национална Асоциация на преводаческите агенции - България"  (НАПА-България).