TOP

НАШИЯТ ОПИТ Е ВАШЕТО ПРЕДИМСТВО!

  • Български
  • Английски

Преводи от и на арабски

Агенция за преводи "АДАПТ БЪЛГАРИЯ" извършва професионални преводи от и на арабски език на официални, фирмени и лични документи от и за чужбина.

Цена за превод от български на арабски, или от арабски на български можете да получите като ни изпратите вашите материали за превод от тук. Формулярът може да се използва за да изпратите текст или сканиран документ за превод от арабски на български, или от български на арабски, без да се налага да ни посещавате на място. След като получите от нас потвърждение, че поръчката Ви е приета можете да заявите плащане по удобен за Вас начин: с платежно нареждане по банков път, с наложен платеж чрез куриер, с пощенски запис, в брой в офиса на фирмата.


ПРИЕМАМЕ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ ЗА ПРЕВОД ОТ/НА АРАБСКИ ЕЗИК ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА!

Online преводи от/на арабски

преводи

Гарантирано качество

Преводачески услуги сертификат

 

Агенция за преводи „АДАПТ БЪЛГАРИЯ” посредничи при легализирането на преведените документи от/на арабски език.

Легализацията на документи за чужбина се извършва чрез удостоверяване на превода със заверка от сектор „Легализации и заверки” в отдел „Административно обслужване на гражданите” на дирекция „Консулски отношения” на Министерство на външните работи, както и при необходимост, с поставяне върху самия документ или в приложение към него на специално удостоверение (Аpostille). Заверката с „апостил” гарантира валидността и признаването на българските официални документи в чужбина.

Легализацията на документи от чужбина, предназначени за ползване в Република България, се извършва чрез официален превод на български език по един от двата посочени по-долу начина:
- От лице, определено със заповед на ръководителя на дипломатическото или консулско представителство на Република България в чужбина.
или
- От преводачи, включени в списък поддържан от Министерството на външните работи, които извършват преводи на документи и други книжа. За чуждестранен документ, преведен на български език, предназначен за ползване на територията на Република България, е необходимо подписът на преводача, положен на извършения от него превод, да бъде нотариално удостоверен от български нотариус.

Независимо в кое населено място се намирате, можете да ни изпратите вашите оригинални документи за превод и легализация с куриерска пратка. След извършването на услугата ще получите готовите документи по удобен за Вас начин.
 

САМО В СРЯДА 15% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА!